Ο Κάρλος πίσω από το γκολ του Γκέκα

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, ο Φάνης Γκέκας βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, στη νίκη της Ακισάρ επί της Καραμπουκσπόρ με σκορ 5-1. Ο Έλληνας φορ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Με το γκολ αυτό δε χάρισε κάποιο βαθμό στην ομάδα του, αλλά τουλάχιστον σκόραρε, κάτι που είχε να συμβεί από τις 13/12/2014 όταν πέτυχε το γκολ στο 1-1 με την Γκεντσερμπιρλιγκί. Ο προπονητής του μάλιστα, Ρομπέρτο Κάρλος, δήλωσε πως χάρη στον ίδιο βελτιώθηκε η ψυχολογία του Έλληνα ποδοσφαιριστή και επέστρεψε στα γκολ.

Ο Βραζιλιάνος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου και νυν προπονητής, επεσήμανε πως κουβέντιασε με τον Γκέκα, τον προειδοποίησε πως θα είναι αναπληρωματικός και του εξήγησε πως θα τον χρησιμοποιήσει στο τέλος με μοναδικό στόχο να πετύχει το τέρμα που τόσο του έλλειπε.

Το κόλπο έπιασε και ο Γκέκας, σε ένα σημείο του παιχνιδιού χωρίς άγχος, πέτυχε το γκολ και μένει να δούμε αν θα μπει και πάλι σε τροχιά προσωπικών επιτυχιών. Πάντα τέτοια στο Ρομπέρτο Κάρλος…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα