Ο Καντονά «απολογήθηκε» για την γνωστή καρατιά!

Έχουν περάσει 21 χρόνια, αλλά οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου δε θα ξεχάσουν ποτέ την αλησμόνητη επίθεση του Ερίκ Καντονά στον άτυχο και συνάμα προκλητικό οπαδό της Κρύσταλ Πάλας.

Ως γνωστόν, οι εξέδρες των αγγλικών γηπέδων βρίσκονται μία ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουν ξεκάθαρα ποιος τους θαυμάζει, ποιος τους χλευάζει και ποιους τους καθυβρίζει. Ο Καντονά, λοιπόν, δεν άντεξε τις ύβρεις ενός οπαδού της Πάλας και του έριξε μία εναέρια κλοτσιά στα πλευρά και στη συνέχεια μία γροθιά στο σαγόνι. Τι είπε γι’ αυτή την ιστορία…; Ότι μετανιώνει που δεν του έριξε καλύτερη μπουνιά:

«Όταν προσγειώθηκα προσπάθησα να τον χτυπήσω ξανά αλλά η γροθιά μου δεν ήταν αρκετά δυνατή. Έπρεπε να τον χτυπήσω πιο δυνατά! Δεν νομίζω ότι έπρεπε να μην το κάνω λόγω του ποιός είμαι. Όχι, ήμουν ένας ποδοσφαιριστής αλλά και ένας άντρας, δεν με ενδιαφέρει να είμαι κάποιο είδος ανώτερου ατόμου. Ήθελα να κάνω αυτό που ήθελα. Αν ήθελε να κλοτσήσω έναν οπαδό, το έκανα. Δεν είμαι πρότυπο, δεν είμαι κάποιος ανώτερος δάσκαλος που θα σου πει πως να συμπεριφέρεσαι. Θεωρώ πως όσο περισσότερο το κοιτάς τόσο περισσότερο καταλαβαίνεις ότι η ζωή είναι ένα τσίρκο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα