Ο κινεζικός Δράκος «χτυπάει» – και – Ντάνι Άλβες

Νέο σίριαλ με την παραμονή ή όχι του Ντάνι Άλβες ξεκίνησε στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο διεθνής Βραζιλιάνος φέρεται να έχει στα χέρια του μία εκπληκτική πρόταση από την Κίνα και συγκεκριμένα την Γκουανγκτσόου Έβεργκραντ, η οποία επενδύει σε μεγάλα ονόματα.

Μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα της Καταλονίας, όλα δείχνουν ότι ο Ντάνι Άλβες θα λάβει την απόφαση να αποχωρήσει. Ο Βραζιλιάνος παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, οι σχέσεις του με το κλαμπ βρίσκονται στο χειρότερο επίπεδο, ενώ έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τη Βαλένθια, στο οποίο η Μπάρτσα ηττήθηκε με 2-1 στο Καμπ Νου.

Ο Ντάνι Άλβες έχει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», όμως φαίνεται να μην περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος τον έχει πλέον ως τρίτη επιλογή, πίσω από τους Άλεξ Βιδάλ και Σέρχι Ρομπέρτο.

Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει πρόταση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ από την κινεζική ομάδα, στην οποία αγωνίζονται ήδη οι συμπατριώτες του Παουλίνιο, Άλαν Καρβάλιο και Ρικάρντο Γκουλάρτ, καθώς και ο διεθνής Κολομβιανός Τζάκσον Μαρτίνεζ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα