Ο κόσμος γυρίζει την… πλάτη στον… Ιβάν!

Η κρίση στον ΠΑΟΚ αποδεικνύεται πολύ βαθύτερη απ’ ότι είχαν εκτιμήσει ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του. Η εικόνα της άδειας Τούμπας κόντρα στον Εργοτέλη αποτέλεσε το πρώτο δείγμα γραφής αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει στο εξής ο κόσμος…

Επί της ουσίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους. Γυρίζουν την πλάτη στον Ιβάν Σαββίδη, καθώς του καταλογίζουν μία σειρά από καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί. Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που παραθέτουν προς… συζήτηση οι οργανωμένοι και όχι μόνο οπαδοί της ομάδας;

1)Οι φίλοι του «Δικέφαλου του Βορρά» καταλογίζουν στον Ιβάν Σαββίδη ότι απέτυχε να αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα, παρότι βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στο τιμόνι της. Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία είχε υποσχεθεί μεγάλες ανατροπές και τίτλους. Τίποτε από αυτά δεν συνέβη, κατά την κρίση των οπαδών, οι οποίοι έτρεφαν πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες για την εποχή Σαββίδη.

2)Οι οπαδοί πνέουν τα μένεα εναντίον του Ιβάν Σαββίδη για τη στάση που τήρησε απέναντι στις αποφάσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επικρότησε την απόφαση για μέτρα εναντίον της οπαδικής βίας και τάχθηκε εξ ολοκλήρου στο πλευρό της πολιτικής ηγεσίας, ακόμη και στο ενδεχόμενο διάλυσης των συνδέσμων. Οι οπαδοί ανακοίνωσαν πως άρουν τη στήριξή τους στον Ιβάν Σαββίδη και από τότε άρχισαν τα… όργανα και απ’ ότι φαίνεται, η αποχή από το γήπεδο.

3)Μερίδα των οργανωμένων πιστεύει ότι η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από την Ελλάδα προκαλεί προβλήματα στη λειτουργικότητα της ομάδας και στη λήψη αποφάσεων. Στον συγκεκριμένο λόγο αποδίδεται και η αστοχία σε ορισμένες επιλογές, οι οποίες δεν απέδωσαν.

Όλα τα παραπάνω έχουν προκαλέσει μία εκρηκτική κατάσταση, η οποία θυμίζει έντονα το παρελθόν. Οι οπαδοί επιμένουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης τους «κρέμασε» με την απόλυτη συστράτευσή του στα μέτρα που αναμένεται να λάβει ο Σταύρος Κοντονής και θεωρούν πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ενώ μπορούσε, δεν έκανε την υπέρβαση που ήταν απαραίτητη για να μπει ο σύλλογος σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα