Ο Μέσι και ο… σωσίας του Ροναλντίνιο!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Αργεντινής, όταν ο Λιονέλ Μέσι είδε τον… Ροναλντίνιο να τρέχει προς το μέρος του και να του ζητάει τη φανέλα του! Όμως τελικά, ο Αργεντινός την πάτησε, διότι… έμπλεξε με τον σωσία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η προπόνηση της Αργεντινής διεξήχθη στο γήπεδο της Ατλέτικο Μινέιρο, με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται ο Ροναλντίνιο. Οι Αργεντινοί αποφάσισαν να ανοίξουν τις πύλες του γηπέδου και να παρακολουθήσει όποιος επιθυμούσε, αλλά και οι δημοσιογράφοι. Προς μεγάλη τους έκπληξη, το «παρών» έδωσαν χιλιάδες κόσμου. Όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα, πλήθος κόσμου εισχώρησε στο γήπεδο, προκειμένου να αγκαλιάσει τα ινδάλματά του και να πάρει κάποια αναμνηστικά.

Ανάμεσά τους βρισκόταν και ο… Ροναλντίνιο, ο οποίος κατευθύνθηκε προς τον Λιονέλ Μέσι και του ζήτησε τη φανέλα του! Έκπληκτος ο Αργεντινός, του είπε πως δεν είναι ανάγκη να τρέχει, για να του ζητήσει οτιδήποτε, καθώς παραμένουν φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Όταν ο σωσίας του Ροναλντίνιο αποκαλύφθηκε, ο Μέσι έμεινε… άγαλμα και προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί! Όσοι ήταν γύρω από τους δύο άνδρες ξέσπασαν σε γέλια.

Ο σωσίας είπε πως δεν το είχε σχεδιάσει αυτό. Απλά έτυχε να συμβεί. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, συναντήθηκε με δύο άλλους παίκτες της Αργεντινής, στους οποίους συστήθηκε ως… Ροναλντίνιο! Η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν πολύ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα