Ο Μέσι μιλάει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Για το σεβασμό που τρέφει στο ταλέντο και την αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, παραχωρώντας συνέντευξη σε περιοδικό της Αργεντινής.

«Είμαστε δύο επαγγελματίες που κάνουν το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες τους και είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Κάποιες φορές νικά ο ένας, κάποιες ο άλλος. Κάποιες είναι καλύτερος ο ένας, κάποιες ο άλλος. Μεταξύ μας υπάρχει σεβασμός και τίποτε άλλο» τόνισε ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες του συλλόγου της Καταλονίας είπε: «Δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η χημεία που είχαμε από την αρχή. Ίσως το ότι είμαστε Λατίνοι. Αλήθεια δεν ξέρω. Ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός ότι μεταξύ μας δεν υπάρχει ανταγωνισμός, θέλουμε και οι τρεις το καλό της ομάδας» σχολίασε, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να μιλήσει για τα στατιστικά του με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. «Θα προτιμούσα να πάρω τίτλο με την εθνική ομάδα και ας ήταν με αυτογκόλ. Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά, παρά το γεγονός ότι όντως υπάρχουν, αλλά με αυτά δεν κατακτάς τρόπαια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα