Ο Μίτσελ… για τα τρελά της Ελλάδας!

Είναι γεγονός ότι ορισμένα πράγματα στην Ελλάδα λειτουργούν διαφορετικά σε σύγκριση με την Ευρώπη και τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ το αντιλήφθηκε, αλλά, ακόμη και σήμερα, δεν κατάφερε να το ερμηνεύσει…

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για την εμπειρία του από την… ελληνική τάξη πραγμάτων και ειδικότερα για τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ αισθανόταν, όπως είπε, περίεργα ευθύς εξ αρχής, διότι όταν ανέλαβε τα ηνία στην ομάδα του Πειραιά, αντικατέστησε έναν προπονητή ο οποίος δεν είχε χάσει ούτε παιχνίδι! Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον ίδιο, καθώς απομακρύνθηκε ενώ η ομάδα βρισκόταν στη 2η θέση του πρωταθλήματος, με προοπτική, όπως και συνέβη ήδη, να επανέλθει στην κορυφή.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε ο 46χρονος προπονητής: «Έμαθα πολλά, ήταν πολύ σημαντικό ότι στον σύλλογο υπήρχαν άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Το ίδιο ασυνήθιστη ήταν και η πρόσληψη μου, γιατί η ομάδα ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα και ο προπονητής δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι».

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ ρωτήθηκε από τους παραγωγούς της εκπομπής για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις εξελίξεις στο πολιτικό μέτωπο. Ο Ισπανός είχε διαμορφώσει την άποψή του, την οποία εξέφρασε με περιεκτικό, αλλά πάντως εύστοχο τρόπο: «Στην Ελλάδα έχουν χάσει κάθε επαφή με τους πολιτικούς της χώρας. Υπάρχουν εκλογές σε λίγες μέρες και κατά συνέπεια δεν θα υπάρχει αγωνιστική στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα