Ο Μουρίνιο θέλει τον Ρεμί στην Τσέλσι!

Κρούση για την απόκτηση του Λόικ Ρεμί από την ΚΠΡ, πραγματοποίησε η ομάδα της Τσέλσι, καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητεί έναν ακόμη επιθετικό, ως εναλλακτική λύση!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει έναν ποδοσφαιριστή να καλύπτει τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος ήδη υπέστη τον πρώτο του τραυματισμό. Ο Ρεμί αποτελεί μία λύση, κατά την άποψη του Μουρίνιο, ωστόσο και ο Γάλλος αντιμετωπίζει θέματα με παλαιότερους τραυματισμούς. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, χάλασε η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, με την οποία έφτασε μία ανάσα από τις υπογραφές των συμβολαίων, αλλά «κόπηκε» μετά τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε. Η ΚΠΡ είχε συναινέσει στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μουρίνιο έχει στα πλάνα του ως βασικούς επιθετικούς τους Ντιέγκο Κόστα και Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο «εύκολος» τραυματισμός του τελευταίου, όμως, θορύβησε τον τεχνικό των «μπλε», ο οποίος θέλει να είναι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση, ενόψει των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα έχει και φέτος η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα