Ο Νέρι Καστίγιο υπέγραψε στην Καλλονή!

Τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού… έριξε η ομάδα της Καλλονής, η οποία απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον διεθνή Μεξικανό επιθετικό, Νέρι Καστίγιο!

Ο εκρηκτικός ποδοσφαιριστής, που αναδείχθηκε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο της Λέσβου και αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως και να παρουσιαστεί, τη Δευτέρα (21/7). Ο Καστίγιο έλυσε το συμβόλαιό του με την Ράγιο Βαγιεκάνο, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διευθετήσει τα τυπικά της μεταγραφής του.

Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια έναν χρόνο, αλλά θα ανανεωθεί αυτόματα για άλλον έναν χρόνο, αν αγωνιστεί σε 20 επίσημα παιχνίδια της Καλλονής. Ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη καταβάλλει την προκαταβολή και το μπόνους μεταγραφής στον Μεξικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μία σειρά μεγάλων κλαμπ, όπως η Ντανούμπιο, ο Ολυμπιακός, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ντνιέπρ, η Chicago Fires, ο Άρης, η Πατσούκα, η Κλαμπ Λεόν και τελευταία η Ράγιο Βαγιεκάνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα