Ο Νεϊμάρ έφερε προβλήματα στον Μπαρτομέου!

Η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα στη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου και συγκεκριμένα στον πρόεδρό του, Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο παράγοντας των «μπλαουγκράνα» απειλείται με κυρώσεις, εξαιτίας της προσπάθειας που έγινε να παρουσιαστεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού με σαφώς μικρότερο κόστος, προκειμένου να πληρώσουν λιγότερη εφορία οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Η μετακίνηση του Νεϊμάρ στοίχισε συνολικά 94,8 εκατομμύρια ευρώ (μαζί με τους φόρους), ενώ η προηγούμενη διοίκηση παρουσίασε πως κόστισε μόλις 57,1 εκατομμύρια! Η Μπαρτσελόνα, η οποία από τότε έχει αλλάξει διοίκηση, αλλά η παρούσα προεδρία «κληρονόμησε» τις… αμαρτίες της προηγούμενης, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 2,8 εκατομμυρίων ευρώ για το ένα συμβόλαιο, 2,4 εκατομμύρια για το… δεύτερο και 6,9 εκατομμύρια για το 2013!

Αν η εμφάνιση πολλών συμβολαίων προκαλεί απορίες, να σας ενημερώσουμε πως η Μπαρτσελόνα έχει υπογράψει τέσσερα συμβόλαια με την πρώην ομάδα του Νεϊμάρ, Σάντος και εφτά συμβόλαια με τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του, ο οποίος εμφάνισε διάφορες offshore εταιρείες και ιδρύματα, τα οποία ελέγχονταν από τον ίδιο! Για να μη νομίζουμε ότι συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά τα κόλπα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα