Ο Ντεφούρ σε πρώτο πλάνο!

 

Μία όχι και τόσο εύκολη μεταγραφική περίπτωση κυνηγάει εδώ και μερικές ώρες ο Ολυμπιακός, που προσπαθεί να κάνει το… μπαμ με την απόκτηση του Στίβερν Ντεφούρ.

Ο 29χρονος χαφ, ο οποίος μετράει 50 συμμετοχές με την εθνική Βελγίου και 2 γκολ, έχει δουλέψει με τον Χάσι για δυο χρόνια στην Άντερλεχτ, επομένως ο Αλβανοκοσοβάρος γνωρίζει καλά το τι μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Η Μπέρνλι τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2016, ένα περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ. Το ξεκίνημά του ήταν σούπερ, έπαιζε βασικός μέχρι τον Γενάρη, αλλά στην συνέχεια έπεσε η απόδοσή του και περιορίστηκαν οι εμφανίσεις του. Συνολικά είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στην Premier League, 3 στο Κύπελλο με την Μπέρνλι. Παράλληλα, είχε 2 συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League και 3 στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ πριν πουληθεί. Ο άλλοτε άσος των Πόρτο, Γκενκ, Σταντάρ Λιέγης, θέλει να αποχωρήσει από την Μπέρνλι, διότι φοβάται ότι θα χάσει τη θέση στο ρόστερ της εθνικής Βελγίου, μιας και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ του έστειλε πρόσφατα το μήνυμα ότι για να συνεχίσει να τον υπολογίζει, θα πρέπει να παίζει. Στη μάχη για την απόκτησή του βρίσκονται ακόμα ομάδες από την Κίνα και το Ντουμπάι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα