«Ο Ντε Χέα έκανε πολύ καλά τη δουλειά του»

Στον συμπατριώτη του και συνονόματο του Νταβίντ Ντε Χέα «χρέωσε» τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο μέσος των «ερυθρόλευκων» Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μίλησε στο επίσημο site της UEFA για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία και τη διπλή απόκρουση του Ντε Χέα, αλλά και την απογοήτευση που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς έφτασαν πολύ κοντά στο στόχο της πρόκρισης, απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ…

«Ήταν πραγματικά μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε. Πρώτα με την κεφαλιά μου, που ο Ντε Χέα αντέδρασε πολύ καλά και στη συνέχεια με τον Ντομίνγκεζ που πήρε την επαναφορά της μπάλας, αλλά το απέκρουσε και αυτό. Όμως οι γκολκίπερ έχουν να κάνουν μία δουλειά και ο Ντε Χέα την έκανε πολύ καλά. Φυσικά είναι μεγάλη τιμή για μας που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Κάναμε μία πολύ καλή πορεία και περάσαμε από ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, με πολύ καλούς παίκτες και εμείς φτάσαμε πολύ κοντά στην πρόκριση. Στην ομάδα επικρατεί μεγάλη απογοήτευση. Είχαμε μεγάλες ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά αυτό δεν έγινε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πέτυχαν εκείνοι τρία γκολ, και εμείς δεν πετύχαμε κανένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα