Ο Ολιβιέ Μπουμπάλ στον ΠΑΟ για μισό εκατομμύριο

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ εξαργύρωσε τη φετινή κατακόρυφη βελτίωση στην απόδοσή του και το εξαιρετικό του πρώτο γύρο με τη φανέλα του Πανιωνίου και κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Σε ηλικία 26 ετών παίρνει μετεγγραφή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετέτρεψε το ενδιαφέρον σε γάμο και μάλιστα πληρώνοντας αδρά.

Οι «πράσινοι» παρά το ότι αρχικά δεν έδειχναν διάθεση να υπερβούν τα 300 χιλιάρικα, τελικά 100.000 ευρώ επιπλέον, συν έναν παίκτη δανεικό για έξι μήνες με πληρωμένο συμβόλαιο, έκαναν μία πρόταση την ομάδα δεν μπορούσε να αρνηθεί ο Πανιώνιος, καθώς πλησιάζει το μισό εκατομμύριο. Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει αντανακλαστικά και αποκτά έναν παίκτη τον οποίο είχε ζητήσει ο Στραματσιόνι (όχι τον συγκεκριμένο, αλλά ένα δεξί εξτρέμ με αυτά τα χαρακτηριστικά). Και το κάνει αυτό σε μία περίοδο που συζητιέται όσο ποτέ άλλοτε η «μαύρη τρύπα» που δημιουργήθηκε στο ταμείο λόγω του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Πρόκειται για μία κίνηση που δείχνει πως η διοίκηση παραμένει ενεργή και μάχιμη υπέρ των συμφερόντων του συλλόγου, παρά τα μύρια-όσα προβλήματα πάσης φύσεως που προκύπτουν κατά καιρούς. Είναι και μία ουσιαστική κίνηση, διότι έρχεται ένας καλός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, δεν μπορεί και να μην είναι προάγγελος κι άλλων αλλαγών στο ρόστερ. Συνήθως όταν ένας έρχεται, ένας άλλος φεύγει. Το λογικό είναι, για να μείνει «ζωντανό» και το ταμείο, κάποιος να πουληθεί άμεσα και μάλλον αυτή η αγορά των 550.000 ευρώ δείχνει πως υπάρχει ήδη κάτι στα σκαριά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα