«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μπίζνες»

«Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μπίζνες…»! Τάδε έφη ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στην αγγλική Φούλαμ, αλλά και τον τρόπο που εκείνος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, τον οποίο θεωρεί πάθος και όχι επιχειρηματικό πρότζεκτ…

«Το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Μήτρογλου δεν ήταν τα χρήματα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να θεωρείται από πολλούς ότι έχει να κάνει με μπίζνες, αλλά ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Θέλουμε να κρατάμε τους ποδοσφαιριστές που είναι ευτυχισμένοι. Ο Κώστας ήταν ευτυχισμένος, αλλά μας εξήγησε ότι το να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα ήταν ένα βήμα στην καριέρα του, που ήθελε να κάνει και το δεχτήκαμε. Στόχος μας είναι να βρούμε ταλαντούχα νέα παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα που μπορούν να εξελιχθούν στον Ολυμπιακό, να φέρουν επιτυχίες και να γίνουν καλύτεροι», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των πρωτοπόρων της Super League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα