Ο Ολυμπιακός κλείνει τον Δανό Νίκλας Μπέντνερ!

Αποφασισμένη για… μεγάλα πράγματα εμφανίζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού, καθώς δεν κινείται για έναν επιθετικό, αλλά για δύο! Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον Δανό Νίκλας Μπέντνερ, ενώ έχουν ζητήσει δανεικό και τον Κώστα Μήτρογλου!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται να εγκαταλείπουν οριστικά την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος στόχος τους είναι ο 25άχρονος Δανός επιθετικός, Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε επαφές με τις Άστον Βίλα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φιορεντίνα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και η προοπτική του Champions League, οδήγησαν τον Μπέντνερ να αλλάξει προσανατολισμό και να στρέψει το βλέμμα του προς τον ελληνικό σύλλογο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 25άχρονος παίκτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα να μεταβεί στην Ελλάδα για τις υπογραφές των συμβολαίων.

Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες θέλουν να επανεντάξουν στο δυναμικό τους και τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς η μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο δείχνει να περνάει στις… καλένδες! Η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε πρόταση για το δανεισμό του παίκτη από τη Φούλαμ, ενώ και ο ίδιος ο διεθνής άσος θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά και να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας στο Champions League και στις εγχώριες διοργανώσεις. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το υψηλό συμβόλαιο του διεθνούς Έλληνα επιθετικού και πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο διεξάγεται όλη η συζήτηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα