Ο Ολυμπιακός ψάχνει ομάδα για τον Αφελάι!

Να απαλλαγεί με κάθε τρόπο από τον Ιμπραϊμ Αφελάι επιχειρεί ο Ολυμπιακός, «επιστρατεύοντας» όλους τους τρόπους και τα μέσα που βρίσκονται στη διάθεσή του.

Όπως διαβάσατε στην «Α» από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν δικαίωσε τις προσδοκίες της διοίκησης του Ολυμπιακού, η οποία είχε αναλάβει το ρίσκο της απόκτησής του, παρότι ο Μίτσελ Γκονζάλεθ είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του, ενώ και οι ιατρικές του εξετάσεις είχαν δείξει ότι δεν είχε ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του. Για να μην προκαλούνται λανθασμένες εντυπώσεις, κάθε τραυματισμός αφήνει σημάδι, πόσω μάλλον ένας τραυματισμός της σοβαρότητας του Ιμπραϊμ Αφελάι.

Παρά τη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπό του, στην πορεία της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών προκλήθηκαν ορισμένες καταστάσεις. Ο Ολλανδός πίστευε πως θα έπαιρνε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του και η συμπεριφορά του ήταν ανάλογη. Ο Μίτσελ από την πλευρά του δεν ξεχωρίζει ονόματα. Ο Ισπανός χρησιμοποιεί πάντα τους πιο έτοιμους παίκτες και αυτήν ακριβώς την τακτική ακολούθησε και με τον Αφελάι.

Ο Ολλανδός αρχικά δεν αντέδρασε. Στην πορεία όμως, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού δεν είχε την εξέλιξη που φαντάζονταν στον Πειραιά, γεγονός που αποδέχθηκε και η διοίκηση.

Τι ισχύει πλέον; Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να «σπάσουν» το μεταξύ τους συμβόλαιο για το δανεισμό του Αφελάι. Η ομάδα της Καταλονίας δεν έχει καμία αντίρρηση, θέτοντας μία βασική προϋπόθεση. Να βρει ο Ολυμπιακός τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Ολλανδού! Κάτι ανάλογο συνέβη στην περίπτωση του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έφυγε από τη Μίλαν, όπου ήταν δανεικός από την Τσέλσι και πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ως εκ τούτου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει «σαφάρι» για την ανεύρεση ομάδας για τον Ιμπραϊμ Αφελάι. Προκειμένου να πιέσουν τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, ώστε να κινηθούν πιο ζωηρά και εκείνοι από την πλευρά τους, αποφασίστηκε ο παίκτης να ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα και βέβαια, δύσκολα θα τον ξαναδούμε στην 11άδα ή και την αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ τον ενημέρωσε και επισήμως και πλέον η υπόθεσή του έχει δρομολογηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα