Ο Παναθηναϊκός επιδιώκει τον υποβιβασμό του ΟΦΗ!

Ο Παναθηναϊκός και η Λίγκα επιδιώκουν την αποβολή του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα και επομένως τον υποβιβασμό του στη χαμηλότερη κατηγορία!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρός της, Γιάννης Αλαφούζος, απέστειλαν δικηγόρο στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκειμένου να παραστεί ως συνήγορος στην υπερασπιστική γραμμή και των θέσεων της Λίγκας, στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την ΠΑΕ ΟΦΗ, αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα της τελευταίας, εναντίον της πρόσφατης απόφασης της διοργανώτριας να αποβάλει από το πρωτάθλημα τον σύλλογο της Κρήτης, εξαιτίας της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Το «παρών» στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου έδωσε μέχρι και ο εκπρόσωπος των επενδυτών από το Κατάρ, ο δικηγόρος Δημήτρης Αποστολάκης, προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι το ενδιαφέρον των πελατών του είναι υπαρκτό και πως υπάρχει εγγυητική ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σκοπός των ανθρώπων του ΟΦΗ ήταν να πάρουν παράταση, έστω και για ένα 24άωρο, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ολοκληρωθεί η μετάβαση στη νέα εποχή. Μέσα από το συγκεκριμένο πρίσμα, η ΠΑΕ ΟΦΗ πέτυχε το στόχο της, καθώς το Πρωτοδικείο ανακοίνωσε πως θα εκδώσει την απόφασή του, την Τρίτη (13/01).

Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι της Λίγκας και του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν με σφοδρότητα στην ΠΑΕ ΟΦΗ, απαιτώντας να εφαρμοστεί ο Νόμος και να ισχύσει η απόφαση για αποβολή του κρητικού συλλόγου από το πρωτάθλημα, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια.

Η τύχη του ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα, θα κριθεί τις επόμενες ώρες, καθώς από τη μία θα φανεί αν θα προχωρήσει η ιστορία με τους επενδυτές από το Κατάρ και παράλληλα το Πρωτοδικείο Ηρακλείου θα αποφασίσει αν θα δικαιώσει τους Κρητικούς, ή όχι. Κρίσιμη είναι και η συνεδρίαση της Λίγκας, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/01), στις 14:00, στη διάρκεια της οποίας θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα