Ο Παναθηναϊκός ζήτησε δανεικό τον Χάρη Μαυρία!

Κίνηση για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία, με τη μορφή δανεισμού, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, προτείνοντας στην Σάντερλαντ δύο λύσεις, μία για έξι μήνες και μία για ενάμισι χρόνο!

Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από την ακαδημία του «τριφυλλιού», δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της αγγλικής ομάδας και προκειμένου να μείνει στάσιμος, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να αποκτήσει εμπειρία και ρυθμό στο παιχνίδι του. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε άμεσα και σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τους Άγγλους και εκδήλωσε επισήμως την επιθυμία να επανεντάξει τον διεθνή παίκτη στο δυναμικό του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, γεγονός που τους υποχρεώνει να εξετάζουν λύσεις με μικρό κόστος. Ο Χάρης Μαυρίας παραχωρείται ως δανεικός από τη Σάντερλαντ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό στους Άγγλους. Από το ποσό που θα αξιώσουν, θα εξαρτηθεί και η διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Τόσο η αγγλική Ρέντινγκ, όσο και ο ΠΑΟΚ, έχουν εκδηλώσει επίσης το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή χαφ και αναμένεται να κάνουν το επόμενο βήμα, καταθέτοντας τις προτάσεις τους. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, θα παίξει σίγουρα η επιθυμία του παίκτη, καθώς η Σάντερλαντ δεν προσδοκεί σε κάποιο κέρδος, αλλά στην εξέλιξη του Χάρη Μαυρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα