Ο Παναθηναϊκός τιμά τον Φέρεντς Πούσκας

Ο Παναθηναϊκός τιμά την ιστορία του και τους ανθρώπους που έγραψαν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην πράσινη βίβλο. Μία πολύ μεγάλη ενότητα είναι η παρουσία του Φέρεντς Πούσκας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Γουέμπλεϊ, το 1971.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τιμήσει τον Ούγγρο «καλπάζων συνταγματάρχη». Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν όσο περισσότεροι φίλοι της ομάδας, είναι δυνατόν. Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και η πρέσβειρα της Ουγγαρίας στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι της ομάδας Κ17 με την αντίστοιχη των ακαδημιών του Φέρεντς Πούσκας, καθώς και έκθεση πραγμάτων του Ούγγρου στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, από τις 3 έως τις 22 Ιουνίου. Επίσης, θα κατασκευαστεί προτομή του Φέρεντς Πούσκας, η οποία αρχικά θα τοποθετηθεί στη Θύρα 3 και όταν ολοκληρωθούν τα έργα ανακατασκευής του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα δημιουργηθεί ειδικό πεδίο, στον εξωτερικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα