Ο Πανιώνιος «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ, 1-0 με Ανσαριφάρντ

Πάλι άστοχος ο ΠΑΟΚ, πάλι αποτελεσματικός ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης νίκησε 1-0 τον «Δικέφαλο του βορρά» και σκαρφάλωσε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας, εξετάζοντας ακόμη και την υπόθεση… Champions League.

Ο Ίβιτς έκανε κάποιες αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δημιουργία φάσεων μετά από δύο ματς που σίγησε, αλλά και πάλι δεν μπορούσε να βρει δίχτυα. Ο Περέιρα είχε δοκάρι στο 25’ και τεράστια ευκαιρία στο 49’, ο Κουλούρης είχε επίσης δοκάρι στο 68’, ο Μάτος δημιουργούσε και έχανε φάσεις, αλλά το γκολ δεν έμπαινε. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του σκόραρε στο 14’ με τον Ανσαριφάρντ, δεν πέτυχε κάποιο άλλο γκολ – παρά τις επιπλέον ευκαιρίες που βρήκε ο Ιρανός σκόρερ – αλλά τουλάχιστον είχε αυτό το ένα γκολ από την αρχή που του έφτανε.

Έτσι, οι ασπρόμαυροι έχασαν κι άλλο έδαφος, το οποίο βρήκε ο Πανιώνιος, που παραμένει ψηλά και σίγουρα διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, όταν βλέπει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να κάνουν τόσες γκέλες…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής (85’ Καθάριος), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68’ Αντωνιάδης), Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ (81’ Ενγκόνγκ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς (69’ Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης (46’ Ροντρίγκεζ), Σάχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (81’ Αθανασιάδης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα