Ο ΠΑΟΚ «παρουσιάζει» Ατρόμητο

Πίσω έχει μείνει ο Ατρόμητος σε ό,τι αφορά την προοπτική συμμετοχής του για μία ακόμα χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Όπως συμβαίνει με κάθε αντίπαλο του «Δικεφάλου», έτσι και αυτή την εβδομάδα, η ΠΑΕ παρουσιάζει το προφίλ του Ατρόμητου και επικεντρώνεται στο γεγονός ότι οι Περιστεριώτες έχουν αλλάξει δύο προπονητές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο επίσημο σάιτ:

«Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Ατρόμητου έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά τα τελευταία χρόνια, ανεξάρτητα από την έδρα διεξαγωγής τους. Η ομάδα του Περιστερίου είχε μόνιμη θέση στα πλέι οφ των τελευταίων ετών και είχε καθιερωθεί στην κορυφαία πεντάδα των ελληνικών ομάδων. Ωστόσο φέτος φαίνεται να μένει πίσω από την προοπτική ευρωπαϊκής συμμετοχής κι αυτή η αμφιβολία έφερε ήδη δυο αλλαγές προπονητών.

Τον Γιώργο Παράσχο διαδέχθηκε ο Πορτογάλος Σα Πίντο, ο οποίος όμως παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης και σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο Νίκος Νιόπλιας που επιστρέφει μετά από καιρό στους πάγκους, με στόχο να καλύψει τη διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Σήμερα ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 9η θέση του Πρωταθλήματος με 31 βαθμούς και υπολείπεται 10 από την 5η θέση. Πέρα από την αλλαγή προπονητή, στον Ατρόμητο προστέθηκαν τον Ιανουάριο 3 έμπειροι ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Κατσουράνης ηγείται πλέον της αμυντικής γραμμής, αντικαθιστώντας τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο Μαρσελίνιο και ο Καράσκο προσδίδουν δύναμη μεσοεπιθετικά.

Συνολικά 33 φορές έχουν αναμετρηθεί για το Πρωτάθλημα οι δυο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να μετράει 16 νίκες, τον Ατρόμητο 9 και 8 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Ειδικά στο Περιστέρι ο Ατρόμητος έχει κερδίσει 4 φορές, 6 ματς έληξαν ισόπαλα και 6 φορές έφυγε νικητής ο ΠΑΟΚ. Πριν τη συγχώνευσή του Ατρομήτου με τη Χαλκηδόνα ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει άλλες τέσσερις φορές την τελευταία με απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα για το Πρωτάθλημα.

Στην πρώτη του αποστολή ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Μαρσελίνιο, Αγκουαζί, Καράσκο, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Ούμπιντες»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα