Ο ΠΑΟΚ περίπατο στην Τούμπα, 3-0 τον Παναθηναϊκό!

 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με πολλές ελλείψεις στην Τούμπα, θέλοντας συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές του να μην κάνουν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτή η τακτική οδήγησε την ομάδα του σε συντριβή από έναν ορεξάτο ΠΑΟΚ. Το τελικό 3-0 αποτυπώνει την εικόνα του ματς και η ομάδα της Αθήνας θα κληθεί στον πρώτο ημιτελικό στο ίδιο γήπεδο να αποδείξει πως αυτή η εμφάνιση ήταν μία κακή παρένθεση…

O Ενρίκε στο 18’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χουχούμη και άνοιξε το σκορ και στο 27’ ο Ουάρντα έστρωσε στον Λέοβατς ο οποίος έκανε το 2-0. Στο 35’ ο Μάτος έκανε το γύρισμα και ο Σακχόφ από κοντά το 3-0.

Στην επανάληψη το σκορ δεν άλλαξε, κυρίως επειδή οι «πράσινοι»  επέδειξαν σοβαρότητα στην άμυνα για να μην μεγαλώσει το αποτέλεσμα, χωρίς να ψαχτούν ιδιαίτερα για τη μείωση του σκορ. Ο ΠΑΟΚ, βέβαια, έφτασε αρκετές φορές κοντά σε ένα τέταρτο γκολ, ωστόσο το ματς έληξε 3-0 με τους γηπεδούχους να παίρνουν τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ πριν από τις μονομαχίες με τον ΠΑΟ για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα (56’ Μαλεζάς), Λέοβατς (82’ Κίτσιου), Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ουάρντα, Ενρίκε (72’ Τζάλμα Κάμπος), Πέλκας, Αθανασιάδης
ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Ρέις (82’ Μολέδο, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος (64’ Εμποκού), Κλωναρίδης (55’ Μαρινάκης), Μόλινς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα