Ο ΠΑΟΚ «τρολάρει» τον ΠΑΟ, δανεικός στην Καμπάλα ο Φακούντο

Τον τρόπο να απαλλαγεί απ τον Φακούντο Περέιρα, τον οποίο δεν υπολογίζει στα πλάνα του ο Ιγκόρ Τουντόρ και παράλληλα να «τρολάρει» τον Παναθηναϊκό βρήκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραχωρώντας τον Βραζιλιάνο άσο δανεικό στην Καμπάλα!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο του Αζερμπαϊτζάν για τον Φακούντο Περέιρα, ο οποίος θα αγωνιστεί για τον επόμενο χρόνο με τη φανέλα της ομάδας που πέταξε εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας μία «μαύρη σελίδα» στην ευρωπαϊκή του ιστορία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν εκτός πλάνων και αναζητείτο λύση προκειμένου να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο». Αυτή βρέθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Δε θα συνεχίσει τελικά σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας, αλλά στους Αζέρους, με τους οποίος ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αναμετρηθεί στους ομίλους του Europa League.

Βάσει της συμφωνίας, ο Περέιρα θα δοθεί δανεικός για έναν χρόνο στην Καμπάλα, αλλά θα υπογράψει και νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, επεκτείνοντας κατά έναν χρόνο τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα