Ο ΠΑΟΚ 2-1 την ΑΕΚ και ξαφνικά πρωτιά!

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στην άδεια – λόγω τιμωρίας –Τούμπα, αφού κατάφερε να ανατρέψει (όπως και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) το 0-1 και να επικρατήσει της ΑΕΚ με 2-1, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί ξαφνικά στην πρώτη θέση των Play Off κι ενώ μέχρι πριν από κάποιες εβδομάδες υπήρχε ανησυχία για το αν θα μπει στην πεντάδα!

Το ματς ήταν καρμπόν με αυτό του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με το Γιόχανσον στο 45’, αλλά στο β’ μέρος ήταν αποκαρδιωτική και ο ΠΑΟΚ όντας απλά λίγο πιο αποφασιστικός πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Ροντρίγκεζ στο 62’ και Μυστακίδη στο 83’.

Το ματς ολοκληρώθηκε υπό ένταση, αφού παίκτες και των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, ενώ γενικά ο διαιτητής Μάνταλος έκανε λάθος διαχείριση στον πειθαρχικό έλεγχο. Ελέγχεται ο βοηθός Σαραϊδάρης ο οποίος υπέδειξε κάτι άγνωστο όταν ο Λέοβατς έκανε καθαρό πέναλτι (χέρι), και «υποχρέωσε» τον διαιτητή να πάρει πίσω την υπόδειξη του πέναλτι. Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, ο Μάνταλος απέβαλε τους Κάτσε και Μπαρμπόσα!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, την αποβολή του Πορτογάλου και τον τραυματισμό του Ντιντάκ, η ΑΕΚ απέκτησε ξαφνικά αγωνιστικές και ψυχολογικές πληγές πριν από τον τελικό, εάν αυτός διεξαχθεί.

 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (67’ Κάτσε), Ζάιρο (82′ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ (58’ Σοϊλέδης), Κολοβέτσιος, Αρθο, Σιμόες, Γιόχανσον (87′ Πέκχαρτ), Βάργκας (70’ Κορδέρο), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ

 

Η βαθμολογία των Play Off

  1. ΠΑΟΚ 3
  2. ΠΑΟ 3
  3. ΑΕΚ 2
  4. Πανιώνιος 0
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα