Ο ΠΑΟ 4-2 τον Παναιτωλικό σε ματσάρα!  

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League αναρριχήθηκε και πάλι ο Παναθηναϊκός μετά το 4-2 επί του Παναιτωλικού στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας το βράδυ της Δευτέρας.

Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν εξωφρενικό, αφού σημειώθηκαν τέσσερα γκολ και χάθηκαν τρεις τεράστιες ευκαιρίες. Στο 2’ ο Βιγιαφάνιες με απίθανη ενέργεια άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Αμπέιντ στο 6’ και στο 11’ ο Πέτριτς έκανε την ανατροπή. Στο 16’, όμως, ο Μαρκόφσκι ισοφάρισε και το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του α’ μέρους, παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Στην επανάληψη ο Πέτριτς σκόραρε για δεύτερη φορά δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 51’ και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Αμπέντ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παναιτωλικό νωρίτερα να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Βασιλείου.

ΠΑΟ: Στιλ, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Εσιέν, Αμπέντ, Πράνιτς, Καρέλης (83’ Μπεργκ), Κλωναρίδης (63’ Καλτσάς), Πέτριτς (76’ Λαγός).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:  Kυριακίδης, Μαρτίνες (87′ Καμαρά), Κούσας, Βιγιαφάνιες (79’ Βασιλείου), Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Μύγας (80’ Κουτρομάνος), Ουάρντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα