Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν στην ΑΕΚ!

Λίγες μέρες μετά την ήττα-σοκ από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, σε ένα ματς που η ΑΕΚ προηγήθηκε 24 πόντους, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση προέβη σε μία ακόμη ενισχυτική κίνηση, με την ευχή αυτή τη φορά ο παίκτης να έρθει, να «δέσει» και να παραμείνει, δίχως να δημιουργηθεί κι αυτή τη φορά ντόμινο αποχωρήσεων και λοιπών καταστάσεων.

Νέος παίκτης της «Βασίλισσας» ο 25χρονος Τζέι Κόβαν Μπράουν, γνωστός κι αυτός στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πετυχημένο του πέρασμα απ’ τον ΚΑΟΔ και τα έξι ματς που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Με ύψος 1,90 είναι δυάρι που μπορεί να παίζει κι ως πλέι μέικερ. Μαζί με τον Κρίστμας αναλαμβάνει το ρόλο του περιφερειακού εκτελεστή. Μετά από αυτή την προσθήκη, η Ένωση έχει πλέον τους Κούπερ, Κρίστμας, Μπράουν, Χέρστον, Κάρτερ, Μιλόσεβιτς, Μαυροκεφαλίδη, Σάκοτα, Μαυροειδή στην πρώτη γραμμή και ενδεχομένως να ψαχτεί για ένα «τεσσάρι», ενώ μάλλον περιορίζεται ο ρόλος των Παπαντωνίου, Κατσίβελη και Καλαμπόκη.

Πρόκειται για παίκτη που έλυσε το συμβόλαιό του με την Τουρκ Τέλεκομ για να έρθει στην ΑΕΚ και είναι προσωπική επιλογή του Γιούρι Ζντοβς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα