Ο «τρομοκράτης» επιστρέφει στη βάση του!

Δεδομένη θεωρούν στην ΑΕΚ την επιστροφή της ομάδας στη Super League την επόμενη περίοδο και φροντίζουν να το αποδεικνύουν με τις ενέργειές τους στο παρασκήνιο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει καταρτίσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου με βάση την επόμενη περίοδο. Τουτέστιν, μιλάμε για κινήσεις που θα «ψηθούν» το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά θα ολοκληρωθούν το καλοκαίρι. Στον προγραμματισμό έχει ενταχθεί και το όνομα ενός… παλιού γνώριμου και αγαπημένου παιδιού της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τρομοκράτης» των αντίπαλων ομάδων, Ραφίκ Τζιμπούρ, ετοιμάζεται να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της ΑΕΚ! Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων. Ο Τζιμπούρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΑΠΟΕΛ και εφόσον δεν «στραβώσει» κάτι στην πορεία των επαφών, θα επανέλθει σε ένα πολύ γνώριμο για τον ίδιο περιβάλλον.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίζονται και οι επαφές με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους. Η προοπτική είναι για το καλοκαίρι και ενόψει της επανόδου του «Δικέφαλου Αετού» στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα συνεχίσει τα ταξίδια του ανά τον κόσμο, τσεκάροντας τις προτάσεις που του γίνονται από μάνατζερ, αλλά και από το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν παίκτες με ποιότητα με προοπτική, καθώς ο όλος σχεδιασμός τους και η λειτουργία τους, θα είναι προσαρμοσμένη στα σύγχρονα ποδοσφαιρικά δεδομένα και στους κανόνες της αγοράς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα