Ο Φορτούνης στην κορυφαία 11άδα του Champions League

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ο διεθνής μέσος εξαργύρωσε την εκπληκτική του εμφάνιση με μία προσωπική επιτυχία, καθώς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής του θεσμού.

Σε σύστημα 4-3-3, κάτω από την εστία επιλέχθηκε ο Χαρτ, ο οποίος και πέναλτι έπιασε για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι και αρκετές επεμβάσεις έκανε στο ματς με την Γκλάντμπαχ. Αριστερό μπακ είναι ο Μλαντένοβιτς της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που «σόκαρε» δις τη Ρόμα, δεξί ο Μαϊκόν της Πόρτο, που εξίσου βρήκε δίχτυα κόντρα στην Τσέλσι, ενώ το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας αποτελείται απ’ τους Μπαρτζάλι (Γιουβέντους) και Νταβίντ Λουίζ (σκόραρε με την Παρί Σεν Ζερμέν).

Στην… επιθετική τριπλέτα του άξονα, πέραν του Έλληνα άσου των ερυθρολεύκων, βρίσκεται ο Μάτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σκόραρε και είχε μια φοβερή ασίστ με τακουνάκι (στην ανατροπή με τη Βόλφσμπουργκ), ενώ «θέση» πήρε και ο Γκαϊτάν της Μπενφίκα, με την γκολάρα που πέτυχε στο διπλό επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Βιθέντε Καλντερόν

Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκει κανείς τον Λεβαντόφσκι που για ακόμα μια φορά ήταν φοβερός, σημειώνοντας χατ-τρικ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δίπλα του βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Μάλμε, φτάνοντας τα 501 συνολικά στην καριέρα του. Μαζί τους υπάρχει και ο Χουλκ, καθώς ο Βραζιλιάνος δημιούργησε τα δύο τέρματα της Ζενίτ στο 2-1 με τη Γάνδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα