Ο Χρίστο Στόιτσκοφ υπερασπίζεται το δικαίωμά του στο… σαφάρι – Δείτε φωτογραφίες

Ήταν ηγέτης στο γήπεδο, αλλά και μεγάλος τσαμπουκάς… Εκρηκτικός χαρακτήρας, λειτουργούσε πάντα με το ένστικτο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν εξελίχθηκε σε… Λιονέλ Μέσι.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Χρίστο Στόιτσκοφ επανήλθε στην επικαιρότητα, αλλά αυτή τη φορά για… άλλους λόγους. Ο Βούλγαρος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αντέδρασε με οργή στην κριτική που δέχθηκε παγκοσμίως για τις φωτογραφίες που ανάρτησε από το σαφάρι που συμμετείχε στην Αφρική.

Ο Στόιτσκοφ είχε βγάλει διάφορές φωτογραφίες με τα θηράματά του, οι οποίες αναρτήθηκαν εκ νέου στο διαδίκτυο, προκαλώντας παγκόσμιο ξεσηκωμό από τις οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων.

Ο 50χρονος Βούλγαρος απάντησε στους επικριτές του ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοδότες για την προστασία της άγριας ζωής στην Αφρική…

«Εγώ, ο Χρίστο Στόιτσκοφ και η οικογένειά μου, η σύζυγός μου Μαριάνα και οι δύο μου κόρες, Κριστίνα και Μικαέλα, έχουμε δημιουργήσει ένα μικρό, αλλά σημαντικό γκρουπ για την υποστήριξη της άγριας ζωής στην Αφρική, καθώς και για την αντιμετώπιση των ασθενειών και της πείνας στην ήπειρο», δήλωσε ο άλλοτε σπουδαίος άσος της Μπαρτσελόνα.

hristo4 hristo3 hristo2 hristo1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα