Πάλι τέσσερα στον Δέλλα ο Θρύλος!

Φαίνεται ήταν γραφτό φέτος για τον Τραϊανό Δέλλα να βιώσει δύο συντριβές στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας νίκησαν 4-0 τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και πέραν του ότι αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 18 βαθμούς, ανέβηκαν ψυχολογικά εν’ όψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Τσόρι ο οποίος έπιασε μακρινό σουτ και αιφνιδίασε τον άπειρο Μπάρκα. Μέχρι το 2-0 στο 65’ με γκολ του Πουλίδο ο Ατρόμητος πλησίασε αρκετές φορές στα καρέ του Ρομπέρτο, αλλά αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, τα παράτησε μετά το δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σκοράρουν δύο ακόμη φορές, στο 74΄με κεφαλιά του Καμπιάσο (κόρνερ του Πουλίδο) και στο 84΄με τον Φορτούνη μετά από πάσα του Ιντέγιε.

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Βούρος, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Καμπιάσο, Κασάμι (68′ Ιντέγε), Ντομίνγκες (79′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Κολοβός (69′ Φορτούνης), Πουλίδο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Μπρίτο, Ουσέρο (75′ Κούρος), Ούμπιδες, Στόιτσεφ (80′ Ματέι), Γροντής, Παπαδόπουλος (71′ Λε Ταλέκ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα