«Πάμε να βοσκήσουμε όλοι μαζί»

Κατά καιρούς, η διοίκηση της Skoda Ξάνθης έχει χρησιμοποιήσει διάφορους… παραλληλισμούς προκειμένου να αποδώσει – κατά μία έννοια – τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του… βοσκήματος και του… μαντριού!

Η ομάδα της Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, την οποία διηύθυνε ο Βοσκάκης, το όνομα του οποίου αποτέλεσε πηγή έμπνευσης του συντάκτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς λέμε να πάμε να Βοσκήσουμε όλοι μαζί.;
Εσείς τι λέτε;
Λέτε να άλλαξε ο λύκος μαντρί;».

Ενίοτε, ο σύλλογος της Ξάνθης έχει γράψει… ιστορία με τις ανακοινώσεις του, με τις οποίες επιχειρεί να καυτηριάσει είτε τις διαιτησίες των αγώνων της, είτε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρουμε χαρακτηριστικές περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν:

Ιούλιος 2014, θέμα Καραγκούνη
«Τελικά ευρέθη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, με ελικοδρόμιο και με μικρή έκταση για το παιχνίδι του γκολφ για τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να υπογράψει σ’ εμάς, τον κ. Καραγκούνη.
Καλό καλοκαίρι σε όλους σας».

Ιούλιος 2014, αγγελία για προπονητή
«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Νέος, ωραίος, γνώστης της αγγλικής, πτυχιούχος γαλλικής φιλοσοφίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και με μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική και γνωρίζοντας και λίγο από ποδόσφαιρο.
Υ.Γ.: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στην Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ.
P.O. Box: 1.243.396».

Ιούνιος 2014, αγώνες μπαράζ
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Σε ποια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνονται αυτά που διαδραματίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Σε ποια χώρα του πλανήτη συμπεριλαμβανομένης της Ουγκάντα κι όλων των Αφρικανικών χωρών γίνονται αυτά που διαδραματίζονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Υ.Γ.: Εκ των προτέρων ζητάμε συγνώμη από την Ουγκάντα και τις άλλες αφρικανικές χώρες. Δεν τις υποτιμάμε γιατί απλούστατα αυτά που συμβαίνουν εδώ δεν συμβαίνουν εκεί».

2014, κατά Σαρρή
«Κύριε Σαρρή,
Η SKODA ΞΑΝΘΗ προτίθεται να βραβεύσει για την εξαιρετική κατά την άποψή της, παρουσία τους στη Superleague τους κάτωθι διαιτητές και βοηθούς και προς τούτο ζητά τη συναίνεσή σας, προκειμένου να προβεί σ’ αυτήν την εκδήλωση που θα την πραγματοποιήσει αμέσως μετά την λήξη του φετινού πρωταθλήματος.
1) Κύριον Παππά
2) Κύριον Δημητρόπουλο
3) Κύριον Κάμπαξη
4) Κύριον Ιωαννίδη
5) Κύριον Αμπάρκιολη
6) Κύριον Μάνταλο
7) Κύριον Γουργιώτη
8) Κύριον Ελευθερίου
9) Κύριον Ζαχαριάδη
10) Κύριον Κουτσιαύτη».

2013, κατά Κουτσιαύτη
Jimmy Clark CAA
USA Channel Reporter
is reporting:
“Yesterday between 19:30 and 21:20 Greek local time, Greece was hit by a destructive earthquake of 7.7 degrees of the Richter scale, followed immediately after by a HURRICANE of the devastating 218 mph.
Fortunately, the casualties were restricted to just one victim. Moreover, the blinds saw the light and the dumbs spoke”.

Και η μετάφραση:
Τζίμι Κλαρκ
Ανταποκριτής αμερικανικού καναλιού
μεταδίδει:
«Χθες μεταξύ 19.30 και 21.20 τοπική ώρα Ελλάδας, η Ελλάδα χτυπήθηκε από έναν καταστροφικό σεισμό μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που ακολουθήθηκε από έναν τυφώνα ταχύτητας 218 μιλίων την ώρα.
Ευτυχώς οι απώλειες περιορίστηκαν σε ένα μοναδικό θύμα. Επιπλέον, οι τυφλοί είδαν και οι μουγγοί μίλησαν».

2013, θέμα οι αδειοδοτήσεις
«Πωλούνται ή ενοικιάζονται ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ για “ψάρεμα”, “κυνήγι”, “ποδόσφαιρο” σε επιλεγμένα περίπτερα και ψιλικατζίδικα.
Πληροφορίες: Run Τan Plan
Τηλ. σταθερό: 63200987
Κινητό: 223456789».

2013, θέμα μεταγραφή
«Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια δεν μπόρεσε να υπογράψει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Πίου και υπέγραψε με τον αδερφό του».

2008, κατά Τάκη Λεμονή
Είπε ο προπονητής μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ, σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν :

1. Ο Αι Βασίλης να του φέρει ΄΄pumpers΄΄. Για ποιους εννοούσε; Για αυτούς που είπε ο ποδοσφαιριστής ΖΗΚΟΣ;

2. Μπορεί εγώ να βρισκόμουν σε άλλο γήπεδο. Επειδή ο προπονητής την εικόνα δεν μπορεί να την αλλάξει, η εικόνα λοιπόν και τα κανάλια έδειξαν : 1. Oφ σάιντ το 1ο γκολ του Ολυμπιακού 2. Φάουλ το 2ο γκολ του Ολυμπιακού

3. Λάθος το πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού

4. Λάθος υπόδειξη οφ σάιντ στον RADZINSKI που έβγαινε μόνος απέναντι στον Νικοπολίδη Μετά από αυτά ας απαντήσει ο προπονητής

Α. Τα ΄΄pumpers΄΄ του Aι Βασίλη, ποιον θα έχουν αυτή τη φορά παραλήπτη;

Β. Τον επιβεβαιώνουμε, είναι σωστός ο προπονητής στην απάντησή του, όντως βρισκόταν σε άλλο γήπεδο

ΥΓ. Και για να μην δουλεύουμε τον κόσμο, το υλικό σε χρήμα και σε αξία που έχει σήμερα ο Ολυμπιακός (Αι Βασίλης–Κόκκαλης), είναι το καλύτερο της ιστορίας του και με πολύ μεγάλη διαφορά καλύτερο από αυτό των μεγάλων Ελληνικών ομάδων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα