«Πέτρα του σκανδάλου» ο Καρνέζης

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση του Σανθ Χακόμπο και το κρούσμα απειθαρχίας στο οποίο υπέπεσε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Το σίγουρο κι αυτό που δεν αλλάζει από οποιαδήποτε πηγή είναι ότι ο Ισπανός επιτέθηκε με βαρύτατους φραστικούς χαρακτηρισμούς στον γυμναστή, Γρηγόρη Καβαλιεράτο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έδωσε δικαίωμα ο βασικός τερματοφύλακας του «δικεφάλου» και η υπομονή όλων εξαντλήθηκε. «Έγινε ένα συμβάν στην προπόνηση της Πέμπτης. Πιστέψτε με, η υπομονή είναι πάντα καλός σύμβουλος, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η αντίδρασή του ήταν υπερβολική και δεν μπορέσαμε να το δεχτούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που τον τιμωρήσαμε μέχρι τη Δευτέρα κι ελπίζω να το σκεφτεί και να μάθει από αυτό».

Πού οφείλεται αυτή η «έκρηξη» του Ισπανού; Σύμφωνα με ό,τι διαρρέεται τις τελευταίες ώρες στα αυτιά του Ισπανού είχαν φτάσει τα σενάρια περί επιθυμίας του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Ορέστη Καρνέζη και εκεί οφείλονται τα νεύρα του.

Παρ’ όλα αυτά, όσο ο «δικέφαλος» και να βλέπει με θετικό μάτι την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής, η ρήτρα που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός και έχει ισχύ για τρία χρόνια αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ ενώ περίπου αλλά τόσα θα θέλει και η Ουντινέζε για να τον παραχωρήσει. Με πρόχειρους υπολογισμούς δηλαδή, το κόστος χωρίς εφορία και αποδοχές ποδοσφαιριστή φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ. Ανάλογοι είναι και οι όροι για δανεισμό.

Οπότε, περίπτωση Καρνέζη για τον ΠΑΟΚ υπό αυτούς τους όρους δεν υφίσταται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα