Πήγε για διαβεβαιώσεις στον Κοντονή ο Μελισσανίδης

 

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγες μέρες μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι διαδικασίες τις οποίες κινεί η εταιρία «Δικέφαλος 1924» όντας καθ’ όλα νόμιμες, ηθικές και ακόλουθες των περιβαλλοντικών κανόνων, δεν μπορούν να «παγώσουν» από την Πολιτεία και στην πραγματικότητα οι δύο άνδρες δεν περιορίστηκαν σε κουβέντα σχετικά με το γήπεδο, αλλά επεκτάθηκαν και σε θέματα που αφορούν την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι θεσμικός παράγοντας του ποδοσφαίρου, ωστόσο κρίθηκε ως τέτοιος από την Ε.Ε.Α., άρα από τη στιγμή που η ΑΕΚ αποβλήθηκε από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, έχει κάθε λόγο να εκφέρει άποψη και να υπερασπίζεται τα δικαιώματα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Σταύρος Κοντονής άκουσε όσα είχε να του πει, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να του επισημαίνει το κίνδυνο που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο να απαξιωθεί πλήρως και να του ζητά διαβεβαιώσεις για κάθαρση, εξηγώντας του πως από την πλευρά του θα φέρει επενδυτές στην ΑΕΚ μόνο αν το ποδόσφαιρο «καθαρίσει» 100%.

Ο Σταύρος Κοντονής του είπε πως θα συνεχίσει τον αμείωτο αγώνα του και πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει πουθενά στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα