«Πήραμε τον Έλληνα Μέσι»!

Με τα καλύτερα λόγια υποδέχθηκαν οι Βέλγοι τον Σωτήρη Νίνη. Μετά το φοβερό ξεκίνημα του Νίκου Καρέλη ίσως και να πίστεψαν πως με τον 25χρονο μέσο έκαναν το 2 στα 2 στις επιλογές Ελλήνων παικτών!

Όπως και να έχει, ο Σωτήρης Νίνης είναι πια ποδοσφαιριστής της Σαρλερουά. Το συμβόλαιό του έχει τετραετή ισχύ, με τους Βέλγους, ωστόσο, να διατηρούν δικαίωμα μη ανανέωσής του μετά από δύο χρόνια.

Ο Νίνης έχει θεωρητικά το δικαίωμα να αγωνιστεί αμέσως και να μετάσχει στην αποστολή της ομάδας για τις Βρυξέλλες όπου η Σαρλερουά θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ (24/1), ωστόσο το ματς είναι δύσκολο και ίσως προτιμηθεί να παίξει για πρώτη φορά με τη νέα του φανέλα τη μεθεπόμενη αγωνιστική, εντός έδρας με την Μέχελεν.

Το πρώτα λόγια των Βέλγων είναι άκρως κολακευτικά για τον Έλληνα διεθνή. Είναι χαρακτηριστικό πως στην επίσημη σελίδα του βελγικού πρωταθλήματος και στην είδηση της μετεγγραφής, το κείμενο τιτλοφορείται ως εξής: «Ο Έλληνας Μέσι στη Σαρλερουά», ενώ αυτή την επωνυμία του έχει ήδη προσδώσει και ο τοπικός Τύπος. Για να δούμε αν ο Σωτήρης θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της Σαρλερουά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα