Πήραν άδεια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Χαράς ευαγγέλια για τον Παναθηναϊκό καθώς οι προσπάθειες της διοίκησης για την εξασφάλιση της αδειοδότησης στέφθηκαν από επιτυχία.

Η εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων, Γιώργου Δημητρίου ήταν θετική και ως εκ τούτου το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί κανονικά στα play-off και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Είναι μία πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και διαψεύστηκαν οι περσινές αρνητικές κρίσεις. Ακούστηκαν διάφορα όλο αυτό το διάστημα, πολλές ανακρίβειες. Εμείς, όμως, δώσαμε το μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι παρών και είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ», ήταν μάλιστα η ατάκα της κ. Μπαλωμένου.

Πρόβλημα δεν προέκυψε ούτε με τους φακέλους του ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Αστέρας Τρίπολης, οπότε τα play-off ξεκινούν κανονικά στις 30 Απριλίου.

Η Επιτροπή αντίθετα άναψε «κόκκινο» στις ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Εργοτέλη, Άρη, Πανιώνιο και Ο.Φ.Η.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα