Πήρε «κεφάλι» ο ΠΑΟ, 3-1 στην Τρίπολη

Στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας βρίσκεται από την Τετάρτη (6/5) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Αστέρα, στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με εξαίρεση ένα 20άλεπτο στο δεύτερο μέρος, όταν οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν το σκορ, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και κατάφεραν να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική και κρίσιμη νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Κλωναρίδης, για να έρθει το 2-0 για το «τριφύλλι» στο 57’, από τον Αμπέιντ.

Η μείωση του σκορ σε 2-1 από τους γηπεδούχους, στο 62’, με σκόρερ τον Ουσέρο, προκάλεσε πρόσκαιρη ανησυχία στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι όμως, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Στο 76’, με το τέρμα που σημείωσε ο Λαγός, ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Δημητριάδη και Κούλα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κουρμπέλης, Ντάνιελ Χερνάντεζ, Λούι, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Καράσκο και Ουσέρο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντάνιελ Χερνάντεζ, Λούι, Τσαμπούρης (81’ Ντελγκάδο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουναφό (71’ Τσίμο Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Βάλντο (58’ Καράσκο)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (56’ Κουτρουμπής), Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός, Πράνιτς, Αμπέιντ (84’ Σπυρόπουλος), Μπεργκ, Ζέκα, Πέτριτς (10’ Κλωναρίδης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα