Πίκρα στην μπασκετική ΑΕΚ!

Όλα στραβά κι ανάποδα στην ΑΕΚ λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα της Α1 του μπάσκετ.

Τρία βασικά στελέχη μάλλον θα απουσιάσουν από τα δύο σημαντικότατα παιχνίδια που «κάθισαν» στην Ένωση στην αρχή της χρονιάς, με τον Άρη για το Κύπελλο, τον θεσμό που η ΑΕΚ καλοβλέπει και με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, σε μία κόντρα που μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά δεν αποκλείεται να παίξει μεγάλο ρόλο , αφού οι δύο ομάδες είναι τα θεωρητικά φαβορί για την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας

Συγκεκριμένα, οι Κάρτερ, Σάκοτα και Όρτον βρίσκονται οριακά εντός και εκτός πλάνων, οι δύο πρώτοι λόγω τραυματισμών και ο Αμερικάνος σέντερ λόγω απειθαρχίας. Ο Σάκοτα υπέστη ρήξη στο γαστροκνήμιο και είναι η πιο πρόσφατη απώλεια, ενώ προ ημερών έσπασε το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του ο Κάρτερ. Ο δε Όρτον είναι «τελειωμένος», ωστόσο υπάρχει στο «κάδρο» η πιθανότητα χρησιμοποίησής του όσο δεν βρίσκεται αντικαταστάτης (ενώ εκκρεμεί και η απόφαση μετά την απολογία του).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα