Πίστη για πρόκριση από τον Καρέλη!

Ο πρωταγωνιστής της ισοπαλίας στο Αϊντχόβεν, για τον Παναθηναϊκό, Νίκος Καρέλης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ελληνική ομάδα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση, αρκεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την αναμέτρηση της Ολλανδίας:
«Περιορίσαμε πολύ την αντίπαλη ομάδα. Το γκολ όμως θέλει και λίγο τύχη. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε. Δεχθήκαμε μια σφαλιάρα με τον ΟΦΗ, δείξαμε όμως ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Πάντα υπάρχει κριτική, όμως εμείς κρατάμε χαμηλά το κεφάλι για να αντιμετωπίζουμε όπως πρέπει κάθε ματς που έρχεται. Εννοείται πως μπορούμε να περάσουμε. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε νίκες στα επόμενα ματς και να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Θα δουλέψουμε στις δυο μέρες που μεσολαβούν πριν το ματς, για να παλέψουμε σκληρά. Θα μπούμε στο Καραϊσκάκη για να δώσουμε ό,τι μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Κρατάμε την καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη.

Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το γκολ με την Αϊντχόβεν, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη συνολική προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα