Παγκόσμιο σοκ από το θάνατο του Πατρίκ Εκένγκ στη Ρουμανία

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕ

Παγκόσμιο σοκ και δεκάδες αναπάντητα ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο θάνατος του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή την ώρα της αναμέτρησης με τη Βιτορούλ, για το ρουμανικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο γιατρός του γηπέδου δεν βρισκόταν στο πόστο του, στο ιατρείο, αλλά είχε… εξαφανιστεί, προκειμένου να… καπνίσει! Η καθυστέρηση αυτή, όπως και η απουσία του ασθενοφόρου, διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απώλεια του Αφρικανού.

Το επόμενο στάδιο είναι η διερεύνηση των αιτίων της ανακοπής, καθώς και αυτή οφείλεται σε κάποιες ουσίες που είχε πάρει ο παίκτης.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα, κυρίως όμως στους Αφρικανούς παίκτες. Ο Στεφάν Ενμπιά, ο Έκτορ Μπελερίν, ο Αντονί Μαρτιάλ και πολλοί ακόμα, ανάρτησαν στα social media μηνύματα, εκφράζοντας το σοκ που υπέστησαν στο άκουσμα της είδησης.

Σε μία κίνηση που αναδεικνύει το σοκ για το χαμό του μόλις 26 ετών ποδοσφαιριστή, οι οπαδοί και οι συμπαίκτες του στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, σχημάτισαν με κεριά το νούμερο 14 που φορούσε στην πλάτη ο παίκτης, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή, μέσα στο γήπεδο!

ekeng1 ekeng2 ekeng3 ekeng4 ekeng5

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα