Παγώνει η ανανέωση συμβολαίου του Μαρτίνο!

Στον Τάτα Μαρτίνο επικεντρώνεται η κριτική, εντός και εκτός Μπαρτσελόνα, για τον αποκλεισμό των Καταλανών από την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο Champions League, με αποτέλεσμα να «παγώσει» ακόμη και η ανανέωση του συμβολαίου του…

Η αποκλεισμός των «μπλαουγκράνα» είχε ως αποτέλεσμα αλυσιδωτές αντιδράσεις στο καμάρι της Καραλονίας. Αρκετοί από τους υποστηρικτές του Τάτα Μαρτίνο φαίνεται να αναθεωρούν τις απόψεις τους και δεν ήταν λίγα τα βέλη που εκτόξευσαν εναντίον του προπονητή της ομάδας, τον οποίο κατηγορούν για ολέθριες επιλογές σε επίπεδο τακτικής και προσώπων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρτίνο εμφανίζει εμμονή με ορισμένους παίκτες. Σε σημείο μάλιστα που να τους χρησιμοποιεί ακόμη και όταν η εικόνα τους δεν είναι καθόλου καλή. Αρκετοί είναι και οι παίκτες που έχουν εκφράσει παράπονα, διότι δεν είχαν τις ευκαιρίες που τους αναλογούσαν, ώστε να διεκδικήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα. Τελευταίο… ατόπημα του Τάτα Μαρτίνο, ήταν η σπόντα που πέταξε για την απόδοση του Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι με την Ατλέτικο, προκαλώντας αρκετά σχόλια, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα