Παιχνίδι τακτικής από Νιούκαστλ για Αμπέιντ

Το δικό του μεταγραφικό σίριαλ στην περίπτωση του Μεχντί Αμπέιντ βιώνει το φετινό καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, αφού οι «πράσινοι» δεν μπορούν να συμφωνήσουν με τη Νιούκαστλ.

Ο τεχνικός της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, τις προηγούμενες μέρες υποβίβασε τον Μαροκινό στη β’ ομάδα του συλλόγου, δείχνοντας ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του. Ωστόσο, στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ που αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της PremierLeague, ο Άγγλος προπονητής χρησιμοποίησε τον πρώην άσο του «τριφυλλιού» στο 67ο λεπτό, θέλοντας να δείξει ότι τον υπολογίζει.

Αυτό, τουλάχιστον, με μια πρώτη ανάγνωση…

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η χρησιμοποίηση του Αμπέιντ από τον Άλαν Πάρντιου, ήταν ξεκάθαρα μια κίνηση τακτικής ώστε να φανεί ότι ο παίκτης έχει θέση στην ομάδα κι ότι όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Νιούκαστλ. Αυτές σύμφωνα με τους Άγγλους κυμαίνονται στις 500.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα μπορεί να το προσφέρει το «τριφύλλι».

Η «Live Sport» την ίδια ώρα υποστηρίζει ότι οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή, προσφέροντας μέχρι και 300.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα