Παναθηναϊκός: Βγαίνει (;) μπροστά ο «μικρός»

Ο αιώνιος «μικρός» Δημήτρης Σαραβάκος ενδέχεται να θέσει υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία αντικατοπτρίζει το μοντέλο της Λαϊκής Βάσης και κατέχει το σύνολο των μετοχών της ΠΑΕ.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 17 Δεκεμβρίου και αναμένεται να αποτελέσουν το εφαλτήριο για τις περαιτέρω εξελίξεις στα διοικητικά του «τριφυλλιού», παρ’ ότι ακούγεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.

Ένα σενάριο που παίζει είναι να μπει στο Δ.Σ. ο Σαραβάκος, αλλά την προεδρία να αναλάβει άλλος, πιθανότατα ένας εκ των Βασίλη Κωνσταντίνου, ή Τάκη Οθικονομόπουλο. Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί από τον ίδιο τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος θα λάβει τις αποφάσεις του αν και εφόσον είναι υποψήφιος.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας, καθώς το καταστατικό ορίζει ως μία και μοναδική τη θητεία του εκάστοτε προέδρου. Ωστόσο, παραμένουν αδιευκρίνιστες οι προθέσεις του για τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, παρ’ ότι, επαναλαμβάνουμε, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται διατεθειμένος να την εγκαταλείψει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα