Παναθηναϊκός: Θα… βάλουν πλάτη οι «φραγκάτοι»;

Το 2012 ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να τη σώσει. Και την έσωσε από διοίκηση Πρωτοδικείου, αφού κανένας άλλος δεν έδειχνε ενδιαφέρον. Την επόμενη χρονιά υποσχόταν –μέσω twitter– «έναν νέο τιμωρό Παναθηναϊκό που τελικά θα κυριαρχήσει!».

Το καλοκαίρι ενέκρινε τον προϋπολογισμό, τη δαπάνη 1,3 εκατ. ευρώ για τη μετεγγραφή του Τσάβες και μετά –εντελώς ξαφνικά– διέκοψε τη χρηματοδότηση και (τυπικά) αποχώρησε. Τον περασμένο μήνα ζήτησε να μειωθεί το μπάτζετ στα 5,7 εκατ. ευρώ. Και τώρα απαιτεί να φτάσει περίπου στα 4.

Ο Γ. Αλαφούζος θεωρεί ότι αυτό είναι πλάνο σωτηρίας. Με αυτό –όπως είχε πει τον Δεκέμβρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου«η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τη ζήσει ξανά ποτέ. Θα είναι μια χρονιά Παναθηναϊκού». Όχι, δεν έκανε χιούμορ. Σοβαρά το έλεγε.

Η πραγματικότητα βέβαια περιγράφεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο οποίος μίλησε για «διάλυση της ομάδας», για έναν Παναθηναϊκό «σε διαδικασία πτώχευσης».

Διάλυση ή πτώχευση ενός ιστορικού συλλόγου που περιμένει την έμπρακτη στήριξη των οικονομικά ισχυρών φίλων του. Για να σταματήσει να θυμίζει «τρελό φορτηγό, με τα φρένα σπασμένα». Θα… βάλουν πλάτη οι «φραγκάτοι» ή θα βλέπουν στη NOVA τα κατορθώματα του Θρύλου και των δύο «δικεφάλων»;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα