Παναθηναϊκός: Θετική εισήγηση για Λεωφόρο!

Πολύ κοντά στην ανατροπή δεδομένων για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλασή του, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά την εκδίκαση της έφεσης που είχαν ασκήσει οι «πράσινοι» κατά της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Κατά τη συζήτηση της έφεσης του Παναθηναϊκού, ο επίτροπος Επικρατείας Μιχάλης Ζυμής κατέθεσε θετική πρόταση για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να γίνει δεκτή η έφεσή του και να αρθεί η απαγόρευση χορηγίας του κονδυλίου. Το Ανώτατο Δημοσιονομικό Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του, την οποία θα ανακοινώσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για το κονδύλι που είχε εγκρίνει η Περιφέρεια Αττικής επί Σγουρού, το οποίο «πάγωσε» μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να μην επιτρέψει τη χορήγησή του, με το σκεπτικό ότι στο κοντινό μέλλον θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και θα παραδοθεί η έκταση στον Δήμο Αθηναίων.

Η εισήγηση του κ. Ζύμη προκαλεί την ολική ανατροπή στις εξελίξεις και ανοίγει τον δρόμο στον Παναθηναϊκό τόσο για την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου, όσο και για την απεμπλοκή του από τον ανεφάρμοστο, αλλά δεσμευτικό Νόμο της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού – Λεωφόρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα