Πανιωνάρα όνειρο, νίκη 0-1 στο Φάληρο, πάει για πρωτάθλημα!!!

Τα μαλλιά τους πρέπει να τραβάνε στην… Τούμπα, αφού αν ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Ηρακλή θα είχε μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους εννέα και με επικράτηση την άλλη εβδομάδα στο ντέρμπι θα μείωνε στους έξι και θα είχαμε ξαφνικά πρωτάθλημα! Κακώς, όμως, μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, καθώς όλη η κουβέντα πρέπει να γίνεται για τον φοβερό και τρομερό Πανιώνιο, ο οποίος νίκησε 0-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό, μείωσε στους επτά βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ με φόντο το πρωτάθλημα. Απίθανα πράγματα στη Super League!

Ο Πανιώνιος λες και την είχε σχεδιάσει την πρώτη του επίθεση στο παιχνίδι, σκόραρε στο 48ο δευτερόλεπτο μετά από προσπάθεια του Βλάχου, μπαλιά στον Σαββίδη, πάσα εκείνου στον Φούντα. οποίος σημάδεψε τον Μασούρα για να κάνει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός από κοντά το 0-1.

Αυτό το γκολ δεν «μούδιασε» τους Πειραιώτες που ξεκίνησαν τη μία επίθεση μετά την άλλη, αλλά θωράκισε με αυτοπεποίθηση τους Νεοσμυρνιώτες που απομάκρυναν κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων χάρη στην απαράμιλλη ψυχραιμία τους και κυρίως την εξωπραγματική εμφάνιση του 29χρονου αμυντικού Βαγγέλη Οικονόμου! Τις δε δύο φορές που πλησίασε πραγματικά ο Ολυμπιακός στην ισοφάριση, ο Πανιώνιος είχε για σύμμαχο τα δοκάρια (τα σημάδεψαν οι Καρντόσο στο 25’ και Ντα Κόστα στο 71’).

Μετά το 75ο λεπτό οι γηπεδούχοι άρχισαν να κουράζονται, αφού προέρχονταν από ένα ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη στην Άγκυρα με αποτέλεσμα οι επιθέσεις των γηπεδούχων να είναι αναιμικές και οι κόντρες των φιλοξενούμενων εξαιρετικά επικίνδυνες. Τελικά το ματς έληξε 0-1 υπό αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού.
ΟΣΦΠ: Λεάλι, Παρέδες (68’ Μανθάτης), Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό (75’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσο, Ελιουνούσι, Φορτούνη, Σεμπά, Καρντόσο (61′ Ανσαριφάρντ)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής, Βλάχος, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (88’ Λάμπρου), Μασούρας, Σαββίδης (80’ Καθάριος), Γεσίλ (61′ Μαχμούτοβιτς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα