Πανιώνιος: Μεγάλη ανατροπή και νίκη (4-2) επί της Βέροιας!

Βρέθηκε να χάνει από νωρίς, όμως δεν πτοήθηκε, αντέδρασε και πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή. Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-2 της Βέροιας, για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική και ελπίζει βάσιμα στην παραμονή του στην κατηγορία.

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά νεύρα, πολλά γκολ και πολλές συγκινήσεις, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έδειξε σθένος και πέτυχε το στόχο της. Παρόλα αυτά, η Βέροια ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, μόλις στο 11’, με «δράστη» τον Μπάργκαν. Στο 37’, όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κολοβό και διαμόρφωσαν ψυχολογία ενόψει της επανάληψης.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 48’, ο Φούντας πέτυχε το 2-1 για τον Πανιώνιο και στο 57’, ο ίδιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 76’, ο Γιάννου πραγματοποίησε το 4-1, προσδίδοντας πανηγυρικό τόνο στη διαφαινόμενη νίκη των «πανθήρων». Η Βέροια το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-2, στο 78’, με τον Μπεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Απόστολος Αμπάρκιολης, με βοηθούς τους Τρύφων Πετρόπουλο και Κωνσταντίνο Ποντίκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μητρόπουλος, Τζινάρ, Τάτος, Οικονόμου, Βάσκες, Παπαδόπουλος, Κόρμπος, Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο, Κολοβός, Τασούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας και Σιώπης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Τασούλης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Γιάννου (90’+4 Καθάριος), Φούντας, Χατζηισαϊας, Μπακασέτας (85’ Σιώπης), Κολοβός (90’+4 Μασούρας), Κόρμπος
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Νέτο (85’ Γεωργιάδης), Βέρτζος (14’ Καλί), Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς, Μπάργκαν, Τάτος, Ντουμίτρου (65’ Μπεν)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα