Παντού μέσα η Ξάνθη του Λουτσέσκου!

Μεγάλες προκλήσεις για την Ξάνθη. Στο Ηράκλειο, απέναντι στον πάντα δυνατό στην έδρα του ΟΦΗ, δυσκολεύτηκε αφάνταστα και παραλίγο να χάσει την πρόκριση για τους «8», αλλά τελικά έδειξε χαρακτήρα και την πήρε με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται εντός δύο στόχων και να συνεχίζει ακάθεκτη!

Πλέον, καλείται να κάνει βουτιά στα ακόμη πιο βαθιά. Να συνεχίσει στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος και να διατηρηθεί εκεί ψηλά, να μπει στα Play Off και γιατί όχι να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό εισιτήριο, αλλά παράλληλα να παραμείνει κι εντός Κυπέλλου. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου έχει αποδείξει πως μπορεί να κοντράρει όλες τις μεγάλες ομάδες.

Αυτό που ενθουσίασε τον κόσμο της Ξάνθης στο ματς του «Γεντί Κουλέ» ήταν ο χαρακτήρας. Στο 66’ βρέθηκε να χάνει 2-0, κι όμως αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα, έβαλε την μπάλα κάτω και με ορθολογικό τρόπο βρήκε στο επόμενο δεκάλεπτο το γκολ που χρειαζόταν. Στα υπόλοιπα λεπτά κράτησε το αποτέλεσμα και προκρίθηκε και τώρα μένει να δούμε που θα επικεντρωθεί στη συνέχεια κι αν θα καταφέρει να κουμαντάρει και τις δύο καταστάσεις. Διότι στο Κύπελλο έρχονται οι δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο πρωτάθλημα το πρόγραμμα είναι ακόμη πιο επίπονο, καθώς ακολουθεί μία «τετράδα φωτιά» με αντιπάλους τον Πανιώνιο, τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, τετράδα αγώνων που θα κρίνει αν είναι σε θέση να μείνει σε τροχιά Play Off.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα