ΠΑΟΚ: Το σενάριο με Κονσεϊσάο και οι σκέψεις του Ιβάν

Σενάριο επιστροφής του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη φορά στο ρόλο του προπονητή κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη.

Ο άλλοτε διεθνής Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πληροί βασικές προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά», ωστόσο δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να τελειώνει το θέμα το συντομότερο δυνατό, ώστε ο νέος τεχνικός να έχει όλη την ευχέρεια να «διαβάσει» τη νέα του ομάδα και να καταθέσει τις εισηγήσεις του με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κονσεϊσάο έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε η χρονική συγκυρία βολεύει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα βαδίσει μέχρι τέλους με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του.

Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επιθυμεί ο νέος τεχνικός να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αλλά να διαθέτει και ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά και αποδεδειγμένη ικανότητα, προκειμένου να βάλει τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού και να αποφευχθεί η κατάρρευση, όπως συνέβη την τρέχουσα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα