ΠΑΟ: «Κύκνειο άσμα του κυρίου Μποροβήλου»

Το απόγευμα της Δευτέρα, 21/3, είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα γραφεία της Super League μία συζήτηση για την αναμόρφωση του διοικητικού μοντέλου της διοργάνωσης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα αυτό και μάλιστα έχει παραδώσει στον συνεταιρισμό τις ιδέες του που αφορούν κυρίως το πόσες ομάδες πρέπει να μετέχουν και το πόσους παίκτες μάξιμουμ πρέπει να έχει κάθε ΠΑΕ για να μην παρατηρούνται φαινόμενα δανεισμών.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, ωστόσο, έβαλε στην άκρη κάθε ριζοσπαστική άποψη της πράσινης ΠΑΕ, γεγονός που εκνεύρισε τους «πράσινους» που αποχώρησαν από τη συνάντηση που τελικά κατέληξε σε φιάσκο. «Είναι προφανές ότι τα έργα και οι ημέρες σας δεν θα αλλάξουν όσο φέρετε την ιδιότητα αυτή. Θα θεωρήσουμε τη συμπεριφορά σας ως ένδειξη κύκνειου άσματος», ήταν η άμεση τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ανήρτησε στην ιστοσελίδα της την επιστολή απάντηση προς τον Γιώργο Μποροβήλο, όπου εξηγεί για ποιον αναίτιο λόγο απορρίφθηκαν οι προτάσεις πριν καν μπουν στην κουβέντα:

http://www.pao.gr/images/news/Epistoli_SL.pdf

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα