Παπάζογλου: «Με τον Μίτσελ παίζουμε για το γκολ»

Τη νοοτροπία που έχει περάσει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ εκθείασε ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος δήλωσε πως σε κάθε παιχνίδι παίζουν για το γκολ, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο.

Ο 25άχρονος κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε επίσης στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, για το κύπελλο, αλλά και στο κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη:

«Σίγουρα, αν γυρίσουμε στην αρχή θα ήμασταν ευχαριστημένοι ακόμη και αν συνεχίζαμε στο Europa League. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Κοίταξε όλους τους αντιπάλους στα ίσα. Προκριθήκαμε, κάνοντας μία καλή πορεία. Πιστεύω πως η έλευση του κυρίου Μίτσελ έχει βοηθήσει σε αυτό. Πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι να παίξουμε ανοικτά. Πηγαίνουμε για το γκολ. Και στο Μάντσεστερ κάναμε ευκαιρίες. Παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να μην προκριθούμε. Δεν είναι λίγο να πηγαίνει εκεί μία ελληνική ομάδα και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάξαμε την Μάντσεστερ στα ίσα. Πιστεύω πως αν είχαμε λίγη τύχη, τώρα θα είχαμε περάσει στους οκτώ. Αυτό δείχνει πως ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Ειδικά στους ομίλους παίξαμε με πάρα πολύ καλές ομάδες. Ελπίζω να πάνε όλα πολύ καλά στη συνέχεια και να είμαστε ακόμα καλύτεροι του χρόνου».

Στην Ελλάδα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ορισμένες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή του. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Τώρα, ο βασικός μας στόχος είναι το Κύπελλο. Θα πάμε να παλέψουμε, να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να βρεθούμε στον τελικό.

Ο Εργοτέλης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Με τις μεγάλες ομάδες παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχει πάρει θετικά αποτελέσματα. Εμείς θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία που έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις μας, γιατί όπως είπαμε υπάρχουν και τα παιχνίδια του Κυπέλλου όπου πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα».

Αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη στήριξη του κόσμου. Είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας, ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Αυτό που έζησαν τα παιδιά στο Μάντσεστερ ήταν καταπληκτικό. Ο κόσμος στάθηκε δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως μου είπαν. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα